آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه سرکه برنج در 3 مرحله ( دستور تهیه سرکه برنج به فارسی و ترکی استانبولی )

خوش آمدید به دنیای طعم‌ها و عطرهای اصیل، جایی که هر چاشنی می‌تواند تحولی بزرگ در غذای شما ایجاد کند.

طرز تهیه سرکه برنج یکی از این معجزه‌گران آشپزی است که با طعم ملایم و اسیدیته خاص خود، هم مزه‌دار کننده فوق‌العاده‌ای است و هم ماده‌ای کلیدی در آماده‌سازی بسیاری از غذاهای آسیایی به‌شمار می‌رود.

آزمون تعیین سطح گاما

در این مطلب، ما شما را با دستور تهیه سرکه برنج به دو زبان فارسی و ترکی استانبولی همراهی می‌کنیم تا شما نیز بتوانید این مایع شگفت‌انگیز را در خانه تهیه کنید و لذت ببرید.

برای آموزش طرز تهیه پودینگ تافی این مقاله را بخوانید تا تمام فوت و فن های آن را بشناسید.

مواد لازم برای تهیه سرکه برنح

طرز تهیه سرکه برنج به زبان فارسی و ترکی استانبولی

سرکه برنج نسبت به بسیاری از سرکه های دیگر طعم ملایم تری دارد. همچنین حاوی مقداری شیرینی از برنج است که آن را به یک مکمل ایده آل برای دستور العمل های شیرین یا تند مانند سس های سالاد تبدیل می کند. شما می توانید سرکه برنج را از بازار خریداری کنید، اما می توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه سرکه برنج 

فارسی

ترکی استانبولی

500 گرم برنج پخته شده با آب

35-45 میلی لیتر سرکه مادر

1 لیتر آب

500 gr pişmiş pirinç, suyla

35-45 mL sirke anası

1 Litre su

طرز تهیه سرکه برنج

مرحله 1 طرز تهیه سرکه برنج ترکیه اصیل 

فارسی

ترکی استانبولی

برنج با آب پخت و پز را به ظرف دربسته منتقل کنید. برای تهیه سرکه برنج به 2 فنجان (500 گرم) برنج سفید پخته شده نیاز دارید. برنج را با آب باقیمانده در حال پخت در یک بطری یا شیشه شیشه ای یا سرامیکی دربسته بریزید

مادر درشت سرکه را اضافه کنید.

ظرف را با آب پر کنید. بعد از اینکه برنج و سرکه مادر را به کاسه خود اضافه کردید، حدود 1 آب داخل کاسه بریزید. از آب لوله کشی استفاده نکنید، زیرا ممکن است حاوی باکتری یا سایر مواد خارجی باشد که بر روند تخمیر تأثیر می گذارد.

Pirinci ve varsa pişirme suyunu hava geçirmez bir kaba aktarın. Pirinç sirkesini yapmak için 2 su bardağı (500 g) pişmiş beyaz pirince ihtiyacınız olacak. Pirinci, kalan pişirme suyuyla birlikte hava geçirmez bir cam veya seramik şişe veya kavanoza koyun

Kaba sirke anasını ekleyin.

Kabı suyla doldurun. Pirinci ve sirke anasını kabınıza ekledikten sonra, kaba yaklaşık 1 su dökün. Fermantasyon sürecini etkileyen bakteri veya diğer yabancı maddeleri içerebilecek musluk suyu kullanmayın.

مرحله 2 طرز تهیه سرکه برنج ترکیه اصیل 

 مخلوط را در یک مکان تاریک و گرم قرار دهید. تخمیر در دماهای بالاتر سریعتر اتفاق می افتد، بنابراین در حالت ایده آل باید ظرف را در محلی با دمای بین 15 تا 27 درجه سانتیگراد قرار دهید. همچنین مطمئن شوید که تاریک باشد زیرا برای تخمیر باید تاریک باشد.

بعد از سه هفته مخلوط را بررسی کنید. مدت زمان تخمیر کامل سرکه بستگی به دما، ماده اولیه و میزان باکتری دارد. ممکن است از 3 هفته تا 6 ماه طول بکشد. پس از اینکه مخلوط به مدت 3 هفته به حال خود رها شد، در ظرف را باز کرده و بو کنید. اگر بوی سرکه می‌دهد، آن را بچشید تا طعم مناسب آن را بررسی کنید.

طبیعی است که سرکه در فرآیند تخمیر بوی عجیبی داشته باشد. عطری که باید به دنبال آن باشید بوی تند و اسیدی سرکه ای است که از فروشگاه خریداری شده است

 تلاش کنید تا مخلوط به سرکه تبدیل شود.

شما واقعا نمی توانید سرکه را برای مدت طولانی تخمیر کنید. با اجازه دادن به تخمیر طعم آن تغییر می کند، بنابراین زمان توقف آن واقعاً یک موضوع سلیقه شخصی است. اگر سرکه شدیدا اسیدی نمی خواهید، می توانید اجازه دهید کمی بیشتر تخمیر شود.

Kabı tülbent ile örtün. Sirkenin uygun şekilde mayalanması için havaya ihtiyacı vardır. Ancak karışıma toz, kir veya böceklerin girmesini istemezsiniz. Kabın ağzına iki ila üç parça tülbent koyun ve lastik bir bantla sabitleyin.

Karışımı karanlık ve sıcak bir yere koyun. Fermantasyon daha yüksek sıcaklıklarda daha hızlı gerçekleşir, bu nedenle ideal olarak kabı 15 ila 27°C arasında bir sıcaklığa sahip bir alana yerleştirmelisiniz. Aynı zamanda karanlık olduğundan emin olun çünkü fermantasyon için karanlık olması gerekir.

Karışımı üç hafta sonra kontrol edin. Sirkenin tamamen mayalanması için geçen süre sıcaklığa, başlangıç malzemesine ve ne kadar bakteri bulunduğuna bağlıdır. 3 haftadan 6 aya kadar sürebilir. Karışımı 3 hafta yalnız bıraktıktan sonra kabı açın ve koklayın. Sirke gibi kokuyorsa, doğru tadı kontrol etmek için tadın.

Fermantasyon işlemi sırasında sirkenin garip kokulara sahip olması normaldir. Aramanız gereken koku, mağazadan satın alınan sirkenin keskin, asidik kokusudur.

Karışım sirkeye dönüşene kadar denemeye devam edin.

Sirkeyi gerçekten çok uzun süre fermente edemezsiniz. Fermente etmesine izin verdiğiniz sürece tadı değişecektir, bu yüzden ne zaman duracağınız gerçekten kişisel bir zevk meselesidir. Keskin asidik bir sirke istemiyorsanız, biraz daha uzun süre mayalanmasına izin verebilirsiniz.

مرحله 3 طرز تهیه سرکه برنج ترکیه اصیل 

مخلوط را با پارچه صاف کنید. وقتی تخمیر سرکه تمام شد، پارچه را بردارید. پارچه را روی دهانه یک کاسه تمیز دیگر قرار دهید و به آرامی سرکه را داخل آن بریزید تا برنج و سایر مواد جامد خارج شود.

علاوه بر این، اگر می خواهید سرکه درست کنید، باید لایه چسب را بعد از صاف کردن روی پارچه نگه دارید. این سرکه اصلی است.

سرکه را چند ساعت در یخچال بگذارید. سرکه در حالی که داغ است کدر می شود، بنابراین به خنک شدن آن کمک می کند. دوباره روی ظرف را با پارچه بپوشانید و به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

سرکه تازه باید در یخچال نگهداری شود. 3 تا 4 ماه می ماند.

Karışımı tülbentten süzün. Sirke fermente etmeyi bitirdiğinde, tülbent örtüsünü çıkarın. Tülbenti başka bir temiz kabın ağzına yerleştirin ve pirinci ve diğer katı parçaları süzmek için sirkeyi yavaşça dökün.

Ek olarak sirke yapmak istiyorsanız süzdükten sonra tülbent üzerindeki yapışkan filmi saklamalısınız. Bu Ana Sirkedir.

Sirkeyi buzdolabında birkaç saat bekletin. Sirke hala sıcakken bulanık olacaktır, bu yüzden soğumaya yardımcı olur. Kabı tekrar tülbent ile örtün ve buzdolabında 1-2 saat soğutun.

Taze sirke buzdolabında saklanmalıdır. 3 ila 4 ay arasında kalacaktır.

 

برای آشنایی با طرز تهیه سالاد بلغور ترکیه ای این مقاله را بخوانید و فوت و فن های آن را بیاموزید.

سخن پایانی 

اکنون که با طرز تهیه سرکه برنج آشنا شده‌اید، نوبت آن است که این دستورالعمل سنتی را در آشپزخانه خود به کار ببرید.

تهیه سرکه برنج ممکن است نیاز به صبر و دقت داشته باشد، اما نتیجه نهایی، طعمی است که ارزش هر ثانیه انتظار را دارد.

ما امیدواریم که این دستور تهیه دوزبانه، پلی باشد بین فرهنگ‌ها و ذائقه‌ها، و شما را به سوی تجربه‌های آشپزی جدید و هیجان‌انگیز سوق دهد.

 

اگر سوالی در این مطلب دارید با ما در قسمت پرسش و پاسخ در میان بگذارید. 

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا