آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه کباب سوغورملی ترکیه ای اصیل 😋 [ دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی ]

وقتی صحبت از آشپزی ترکیه به میان می‌آید، کباب سوغورملی یکی از غذاهایی است که ذائقه هر بیننده‌ای را تحریک می‌کند و ما طرز تهیه کباب سوغورملی ترکیه ای را برای شما ارائه کرده‌ایم.

این غذای اصیل و سنتی با ترکیبی از گوشت کبابی لذیذ و سسی خامه‌ای و معطر، میراث دیرینه‌ی آشپزی ترکیه را به نمایش می‌گذارد.

در این مقاله، شما را با دستور تهیه دقیق و سنتی کباب سوغورملی آشنا می‌کنیم و همچنین ترجمه‌ای روان به زبان ترکی استانبولی ارائه می‌دهیم تا هر آشپزی بتواند این غذای خوشمزه را در منزل تهیه کند.

آموزش طرز تهیه سلطان کباب با مرغ را در این مقاله بخوانید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.

طرز تهیه کباب سوغورملی ترکیه ای

کباب سوغورملی ترکیه ای 

سوغورملی به دلیل نحوه پخت خاص خود، که در آن از کره برای آبدار نگه داشتن و افزودن طعم به گوشت استفاده می‌شود، به این نام شهرت یافته است. این روش پخت، که گوشت را بسیار نرم و آبدار می‌کند، نشان‌دهنده توجه خاص به جزئیات و کیفیت در آشپزی ترک است.

تاریخچه کباب سوغورملی به دوران امپراتوری عثمانی برمی‌گردد و طی قرن‌ها به شکل امروزی خود رسیده است. در زمان‌های قدیم، این کباب به عنوان غذایی لوکس و مخصوص اشراف زادگان و خانواده سلطنتی تلقی می‌شد و بیشتر در مراسم و جشن‌های مهم سرو می‌شد.

در آشپزی مدرن ترکی، سوغورملی نه تنها در رستوران‌های سنتی بلکه در خانه‌ها نیز تهیه می‌شود و یکی از محبوب‌ترین غذاها در میان ترک‌ها به شمار می‌رود. این غذا در مناطق مختلف ترکیه با تنوعی از چاشنی‌ها و ادویه‌ها تهیه می‌شود و هر منطقه ممکن است نسخه خاص خود را از این کباب داشته باشد.

مواد لازم برای تهیه کباب سوغورملی ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

500 گرم گوشت چرخ کرده

1 پیاز (رنده شده)

2 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

1 مشت جعفری (خرد شده)

2 قاشق غذاخوری روغن

برای بستن:

6 عدد بادمجان (برشته، خرد شده)

گوجه فرنگی 1 عدد

(برشته، خرد شده)

3 فلفل سبز (برشته، خرد شده)

3 قاشق غذاخوری روغن زیتون

1 قاشق چایخوری نمک

برای روی موارد:

1 قاشق غذاخوری کره

500 gram dana kıyma

1adet soğan (rendelenmiş)

2 çay kaşığı tuz

1çay kaşığı karabiber

bir tatlı kaşığı kırmızı toz biber

1 avuç maydanoz (doğranmış)

2 yemek kaşığı sıvı yağ

Söğürmesi İçin:

6 adet patlıcan(közlenmiş, doğranmış)

1 adet domates

(közlenmiş, doğranmış)

3 adet yeşil biber(közlenmiş, doğranmış)

3 yemek kaşığı zeytinyağı

1çay kaşığı tuz

:Üzeri İçin

1 yemek kaşığı tereyağı(kızdırılmış)

مواد لازم برای تهیه کباب سوغورملی ترکی

 

طرز تهیه کباب سوغورملی ترکیه ای اصیل 

فارسی

ترکی استانبولی

گوشت چرخ کرده، پیاز، ادویه جات ترشی جات، جعفری و روغن را در یک کاسه بزرگ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

از گوشت ها کوفته های کوچک تهیه کنید و در تابه داغ سرخ کنید.

بادمجان ها، گوجه فرنگی و فلفل سرخ شده و پوست کنده و خرد شده را در ظرفی بریزید. با روغن زیتون و نمک مزه دار کنید و مخلوط کنید.

رب سبزیجات برشته را که قبلا آماده کردید در بشقاب سرو بمالید. روی کوفته ها بچینید. در صورت تمایل با گوجه فرنگی تفت داده شده و بادمجان تزیین کنید.

در نهایت کره داغ را روی کباب بپاشید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

Geniş bir kaseye kıyma, rendelenmiş soğan, baharatlar, maydanoz ve sıvı yağ ekleyip güzelce karıştırın.

Kıyamlı harçtan küçük köfteler hazırlayıp kızgın tavada kızartın.

Közlenmiş ve kabukları soyulup doğranmış patlıcan, domates ve biberi  bir kaseye aktarın. Zeytinyağı ve tuzla tatlandırıp karıştırın.

Servis tabağına önce hazırladığınız közlenmiş sebze ezmesini yayın.  Köfteleri üzerine dizin. Arzuya göre közlenmiş domates ve patlıcanla süsleyin.

Son olarak  kebabın üzerine kızdırılmış tereyağı gezdirip sevdiklerinizle afiyetle tüketin.

برای یادگیری طرز تهیه شیش کباب ترکیه ای توصیه می‌کنیم این مقاله را مطالعه کنید.

 

سخن پایانی 

با اتمام این دستور پخت، امیدواریم که شما نه تنها مهارت‌های لازم برای تهیه کباب سوغورملی ترکیه‌ای را به دست آورده باشید، بلکه احساس نزدیکی بیشتری نیز با فرهنگ دلپذیر آشپزی ترکیه پیدا کرده باشید.

اکنون  با داشتن این دستور تهیه دوزبانه، شما می‌توانید هر وقت که خواستید، یک وعده غذایی ترکی را در خانه تجربه کنید.

 

اگر سوالی در این مطلب دارید در قسمت پرسش و پاسخ مقاله با ما در میان بگذارید.  

5/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا