آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه سالاد بادمجان ترکیه+دستور تهیه سالاد بادمجان به ترکی و فارسی

طرز تهیه سالاد بادمجان ترکیه را به زبانترمی استانبولی و فارسی در این مقاله قرار دادیم.

برای آموزش طرز تهیه گوزلمه ترکیه پنیری کلیک کنید .

طرز تهیه سالاد بادمجان ترکیه به زبان ترکی استانبولی و فارسی

اکثر ما در مورد روش پخت و پز مورد علاقه بادمجان موافقیم: تفت دادن! خوشمزه ترین دستور پخت بادمجان سوخاری می تواند سالاد آن باشد.

در این قسمت دستور پخت این سالاد لذیذ را قرار دادیم .

مواد لازم جهت تهیه سالاد بادمجان (Patlıcan Salatası)

سالاد بادمجان

فارسی

ترکی استانبولی

4 عدد بادمجان

2 عدد فلفل قرمز

4 عدد فلفل سبز

1 عدد پیاز

2 عدد گوجه فرنگی

2-3 حبه سیر

4-5 قاشق غذاخوری روغن زیتون

آب نصف لیموترش

1 قاشق چایخوری نمک

بادمجان سوخاری

4 tane patlıcan

 2 adet kırmızı biber

 4 adet çarliston biber

 1 adet kuru soğan

 2 adet domates

 2-3 diş sarımsak

 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı

 Yarım limon suyu

 1 çay kaşığı tuz

 Közlenmiş Patlıcan

طرز تهیه سالاد بادمجان به سبک ترک ها

طرز تهیه سالاد بادمجان ترکیه

فارسی

ترکی استانبولی

برای سالاد بادمجان سوخاری، ابتدا بادمجان و فلفل را روی آتش تفت می دهیم.  در صورت وجود منقل بهتر است آن را روی منقل درست کنید اما اگر امکان پذیر نیست می توانید بادمجان ها را روی اجاق گاز و یا حتی در فر تفت دهید.

برای تفت دادن سبزی ها در فر می توانید بادمجان، فلفل قرمز و فلفل قرمز را در سینی فر پوشانده شده با کاغذ پخت بریزید و در مدت حدود 20 دقیقه در فر 200 درجه سانتی گراد به صورت کنترل شده تفت دهید.

بعد از پوست کندن سبزی های تفت داده شده، آنها را ریز خرد می کنیم.  اگر پوست کندن سبزیجات برشته برایتان سخت است، باید سبزی ها را بعد از بیرون آوردن از فر در کیسه فریزر قرار دهید و 15-10 دقیقه صبر کنید.  اینجوری خیلی راحت تر پوستش جدا میشه.

 

Közlenmiş patlıcan salatası için ilk olarak patlıcan ve biberleri ateşte közleyelim. Köz varsa en güzeli közde yapmak ancak mümkün değilse ocakta hatta fırında da patlıcanları közleyebilirsiniz.

Sebzeleri fırında közlemek için pişirme kağıdı serdiğiniz fırın tepsisine patlıcan, kırmızı biber ve çarliston biberleri alarak 200°C fırında yaklaşık 20 dakikada kontrollü bir şekilde közleyebilirsiniz.

Közlenmiş sebzelerimizi soyduktan sonra küçük küçük doğrayalım. Eğer közlenmiş sebzeleri soymakta zorlanıyorsanız sebzeleri fırından aldıktan sonra buzdolabı poşetine yerleştirerek 10-15 dakika kadar bekletmelisiniz. Bu şekilde çok daha kolay soyulacaktır.r.

مرحله دوم تهیه سالاد بادمجان به سبک ترک ها

فارسی

ترکی استانبولی

گوجه فرنگی ها را به صورت مکعبی خرد کنید و پیازها را به شکل پیاز خرد کنید.

در نهایت سیر را له کنید و تمام مواد را در یک کاسه عمیق بریزید.

نمک و روغن سالادمون رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.

سالاد بادمجان بوداده ما بعد از هم زدن خوب آماده سرو است

Domatesleri minik küpler halinde doğrayıp ve soğanları piyazlık doğrayalım.

Son olarak sarımsakları da ezerek tüm malzemeleri derince bir kaba alalım.

Salatamızın tuzunu ve yağını ilave edelim ve karıştıralım.

İyice harmanladıktan sonra közlenmiş patlıcan salatamız servise hazır.

برای آموزش طرز تهیه غذای ترکیه ای داوود پاشا کلیک کنید .

3.6/5 - (13 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *