آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه هوموس ترکیه 🍽️ { دستور تهیه حمص ترکی به فارسی و ترکی استانبولی }

کشف طعم‌ خوشمزه آشپزی ترکی با این راهنمای طرز تهیه هوموس ترکیه .

در این مقاله، ما شما را با دستور پخت حمص ترکی ، یک پیش‌غذا محبوب و پرطرفدار آشنا می‌کنیم، با ترجمه‌های دقیق به زبان‌های فارسی و ترکی استانبولی.

هوموس ترکیه‌ای با مواد تازه و طعم‌های غنی، تجربه‌ای متفاوت از این غذای سنتی خاورمیانه‌ای را به شما ارائه می‌دهد.

بیایید با هم قدم به قدم در فرآیند تهیه این دسر خوش طعم و سالم گام برداریم و لذت طعم واقعی آشپزی ترکیه را در خانه خود تجربه کنیم.

 طرز تهیه نوشیدنی بوزا ترکیه را در این مقاله بیاموزید و فوت و فن های آن را یاد بگیرید.

طرز تهیه هوموس ترکیه

 هوموس ترکیه 

اگرچه هیچ مدرک قطعی در مورد کشور دقیق او وجود ندارد، هوموس را همه دوست دارند. نام آن از کلمه عربی حمص به معنای نخود گرفته شده است. با طعم لذیذ خود و طرز تهیه آسان خود موفق شده است دل ها را تسخیر کند.
نخود ماده اصلی حمص است که از پیش‌غذاهایی که ما عاشق مصرف آن هستیم و نمی‌توانیم آن را ترک کنیم.

مواد لازم برای تهیه هوموس ترکیه 

فارسی

ترکی استانبولی

500 گرم نخود سر قوچ (آب پز، پوست کنده و تقریباً 2 تا 3 لیوان آب)

1.5 قاشق چایخوری آب گرم

برای هوموس؛

1 قاشق چایخوری آب گرم

1/2 (نصف) قاشق چایخوری تاهین

1 قاشق چایخوری زیره

4 قاشق غذاخوری آب لیمو

3-4 حبه سیر

نمک

برای تزئین:

زیره

فلفل قرمز

سماق

جعفری خرد شده

خیارشور و تربچه در صورت درخواست

500 gram koçbaşı nohut (Haşlanmış, kabukları alınmış hali ile yaklaşık 2-3 su bardağı)

1,5 çay bardağı ılık su

Humus için;

1 çay bardağı ılık su

1/2 (yarım) çay bardağı tahin

1 çay kaşığı kimyon

4 çorba kaşığı limon suyu

3-4 diş sarımsak (ezilmiş)

Tuz

Süslemek için:

Kimyon

Kırmızı pul biber

Sumak

Kıyılmış maydanoz

Arzuya göre salatalık turşusu ve turp

مواد لازم برای تهیه هوموس ترکیه ای


مرحله اول طرز تهیه هوموس ترکیه 

فارسی

ترکی استانبولی

نخود را از شب قبل خیس کنید و در زودپز بگذارید.

به جوش بیاورید، آب کف کرده ای را که بیرون می آید بریزید.

دوباره آب داغ اضافه کنید و در زودپز کاملاً بپزید (بگذارید کمی ترک بخورد و پوسته ها به راحتی جدا شوند. حدود 15-20 دقیقه)

پوسته نخود را تمیز کنید، اندازه نخود را بگیرید

نخود بدون پوست را با 1.5 لیوان آب در یک قابلمه با عمق متوسط ​​قرار دهید.

دوباره آن را روی اجاق قرار دهید و با قاشق چوبی آن را له کنید و آب آن را کمی بکشید. نخود خیس خورده را از دستگاه پوره ساز دستی خود بگذرانید تا صاف شود.

Nohutlarınızı bir gece önceden ıslatın, düdüklü tencereye alın.

Bir taşım kaynatın, çıkan köpüklü suyu dökün.

Tekrar sıcak su ekleyip düdüklü tencerenizde tam pişirin(hafif çatlasın ve kabukları kolay çıkabilecek hal alsın. Yaklaşık 15-20 dakika)

Nohutların kabuklarını temizleyin, ölçüdeki nohudu elde edin..

Kabuksuz nohutları,1,5 çay bardağı su ile orta derinlikte bir tencereye alın

Tekrar ocağa koyun, tahta kaşıkla ezerek suyunu hafifçe çektirin. Ilınmış nohudunuzu el püre yapıcınızdan geçirerek pürüzsüz hal almasını sağlayın.

 

مرحله دوم طرز تهیه هوموس ترکیه 

فارسی

ترکی استانبولی

نخود سفت می شود. (در این مرحله می توانید آن را در فریزر نگهداری کنید)

برای بار دوم به نخودی که روی حرارت ملایم گذاشته اید 1 لیوان آب گرم اضافه کنید.

بگذارید نرم شود و مدام هم بزنید (1 دقیقه). به نخود داغی که از روی آتش می گیرید، تاهینی، آبلیمو، سیر له شده، نمک و زیره را اضافه کنید. خیلی خوب مخلوطش کنید.

حمصی را که در بشقاب سرو پهن کرده اید با زیره، تکه های فلفل قرمز، سماق و جعفری خرد شده تزیین کنید.

کمی روغن زیتون روی آن بپاشید.

پیش غذای هوموس را گرم سرو کنید.

Nohut katı bir hal alacak. (Bu aşamada derin dondurucuda saklayabilirsiniz)

2. kez kısık ateşe aldığınız nohuta 1 çay bardağı ılık su ekleyin.

Yumuşatın, sürekli karıştırarak açılmasını sağlayın(1 dakika). Ateşten aldığınız sıcak nohuta tahin, limon suyu, ezilmiş sarımsak, tuz ve kimyonu ekleyin. Çok iyi karıştırın.

Servis tabağınıza aldığınız ve yaydığınız humusu kimyon, kırmızı pul biber, sumak, kıyılmış maydanoz ile süsleyin.

Üzerine incecik zeytinyağı gezdirin

Humus mezesini ılık servis yapın.

مراحل تهیه هوموس ترکیه

اگر قصد دارید طرز تهیه شربت عثمانی ترکیه را مشاهده و یاد بگیرید این مقاله را مطالعه کنید.

سخن پایانی 

با اتمام مقاله طرز تهیه حمص ترکی ، امیدواریم که شما از فرآیند خلق این پیش‌غذای خوش طعم لذت برده باشید.

این دستور پخت، که با مواد اولیه تازه و غنی ساخته شده، روشی عالی برای به اشتراک گذاشتن طعم‌های دلپذیر خاورمیانه‌ای با عزیزانتان است.

حال که با روش تهیه هوموس خودتان آشنا شده‌اید، زمان آن فرا رسیده که این دسر محبوب را در خانه بسازید و از طعم‌های بی‌نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

4.5/5 - (2 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا