آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه قارچ پلو ترکیه ای 🍄 + (دستور تهیه به زبان ترکی استانبولی و فارسی )

طرز تهیه قارچ پلو ترکیه ای یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در آشپزخانه ترک است که با ترکیبی از برنج معطر و قارچ‌های تازه، همراه با ادویه‌های خاص، تهیه می‌شود.

در این دستور پخت، ما به شما نحوه آماده‌سازی این غذای ساده و لذیذ را به دو زبان ترکی استانبولی و فارسی آموزش می‌دهیم تا بتوانید طعم واقعی قارچ پلو ترکی را در خانه تجربه کنید.

این دستور پخت مناسب علاقه‌مندان به آشپزی بین‌المللی است و می‌تواند یک گزینه عالی برای پذیرایی از مهمانان در موقعیت‌های خاص باشد.

با دنبال کردن مراحل آسان و روشن ارائه شده، شما هم می‌توانید این پلوی خوش طعم را به میز غذای خود اضافه کنید.

برای آموزش طرز تهیه ماهی ترش ترکیه ای خواندن این مقاله به شما کمک خواهد کرد و تمام فوت و فن های آن را خواهید آموخت.

طرز تهیه قارچ پلو ترکیه ای

طرز تهیه قارچ پلو ترکیه ای 

به دو زبان و البته به روش ترک ها برای شما طرز تهیه قارچ پلو ترکیه ای را قرار دادیم با ما همراه باشید:

مواد لازم برای تهیه قارچ پلو ترکیه ای 

فارسی ترکی استانبولی
یک فنجان برنج،

10 عدد قارچ کوچک پرورشی،

5 قاشق غذاخوری روغن زیتون،

نمک،

1.5 فنجان آب داغ.

su bardağı pirinç,

10 adet küçük boy kültür mantarı,

5 yemek kaşığı zeytinyağ,

Tuz,

1,5 su bardağı sıcak su.

مواد لازم برای تهیه قارچ پلو

مرحله اول طرز تهیه قارچ پلو ترکیه ای 

فارسی

ترکی استانبولی

اجازه دهید من به سوالاتی که اغلب در مورد برنج می‌پرسید پاسخ دهم، در حالی که تقریباً یک بار در ماه و یک سال است. من برنج را در آب خیس نمی کنم، فقط آن را خوب می شوم و به آرامی می مالم تا آب شفاف شود. من معمولا از برنج دانه بلند استفاده می کنم و برای آن برنج ها، 1.5 فنجان آب برای 1 فنجان برنج مناسب است. توجه داشته باشید که مقدار آب مورد نیاز برای انواع برنج متفاوت خواهد بود و بهترین معیار با اضافه کردن کنترل شده آب بدست می آید. تمام عملیات اعم از تفت برنج را اگر وقت داشته باشم با کمترین حرارت اجاق گاز انجام می دهم وگرنه از کمترین تنظیم روی شعله وسط استفاده می کنم. علت وجود دانه های برنج که از بیرون خمیده ولی در داخل نپخته هستند تب بالا است. اگرچه استفاده از حرارت کم برای هر وعده غذایی مهم است، اما از آنجایی که نگرانی برای قوام در برنج وجود دارد، بسیار مهم است.

 

Pilavla ilgili sık aldığım soruları da yanıtlayayım hazır böyle ayda yılda bir konusu açılmışken. Ben pirinci suda bekletmiyorum, yalnızca suyu berraklaşana kadar hafifçe ovarak güzelce yıkıyorum. Genellikle uzun taneli pirinçler kullanıyorum ve o pirinçler için 1 su bardağı pirince 1,5 su bardağı su tam geliyor. Farklı pirinç türleri için gereken su miktarının farklı olacağını ve en iyi ölçünün suyun kontrollü olarak eklenmesi ile bulunacağını unutmayın. Pirincin kavrulma işlemi de dahil olmak üzere bütün işlemlerini ocağın en küçük gözünde en kısık ateşte yapıyorum vaktim varsa, yoksa da orta gözde en kısık ayarı kullanıyorum. Dışı lapa olmuş ama içi pişmemiş pirinç tanelerinin müsebbibi yüksek ateştir. Düşük ısı kullanmak her yemek için önemli olsa da pilavda kıvam tutturma kaygısı olduğu için ekstra önemlidir.

مرحله دوم طرز تهیه قارچ پلو ترکیه ای 

فارسی

ترکی استانبولی

اگر نگران گیاهخواری نیستید و بوی کره را در برنج دوست دارید، قبل از برداشتن آن از روی آتش، یک قاشق چایخوری کره به آن اضافه کنید تا بوی کره را حس کنید. در هر دستور پخت برنجی می توانید به جای آب (کامل یا نصف) از گوشت یا آب مرغ استفاده کنید. اگر در مورد استفاده از آبگوشت آماده سوال دارید، لطفاً مقاله مفصل در دستور العمل عملی سوپ عدس زرد من را بخوانید. با اینکه دلایلش داخل آن مقاله هست، من از بویلون استفاده نمی کنم، به هیچکس توصیه نمی کنم، اما دست کسانی که می خواهند استفاده کنند را نمی گیرم.

نوش جان …

Vegan olması kaygınız yoksa ve pilavda tereyağı kokusunu seviyorsanız ateşten almadan önce içine bir çay kaşığı tereyağı ekleyip karıştırmanız tereyağı kokusunun hissedilmesini sağlayacaktır. Her pilav tarifinde su yerine (tamamını veya yarı yarıya) et veya tavuk suyu kullanabilirsiniz. Hazır bulyon kullanımını merak ediyorsanız pratik sarı mercimek çorbası tarifimdeki ayrıntılı yazıyı okuyun lütfen. Sebepleri o yazıda olmakla birlikte ben bulyon kullanmıyorum, kimseye de tavsiye etmiyorum ama kullanmak isteyenin de elinden tutmuyorum.

Afiyetle kalın…

 

 

اورفا کباب ترکیه ای نیز بسیار معروف است از این رو ما این کباب خوشمزه را برای علاقه مندان در مقاله آموزش طرز تهیه اورفا کباب ترکیه ای  قرار داده‌ایم.

سخن پایانی 

با ارائه این فهرست از مواد اولیه لازم برای تهیه قارچ پلو به سبک ترکی، به پایان این جلسه آشپزی رسیدیم.

امیدوارم که این معرفی مواد اولیه ساده و در دسترس، شما را برای آزمایش و لذت بردن از این غذای خوش طعم و مقوی ترغیب کرده باشد.

استفاده از برنج باکیفیت، قارچ‌های تازه و روغن زیتون خوش عطر، کلیدی برای خلق یک غذای به یادماندنی است.

امیدوارم در تهیه این دستور پخت، موفق باشید و نتیجه کار شما، سرشار از طعم و مزه‌ای دلپذیر باشد. در صورتی که سوالی دارید یا نیاز به راهنمایی بیشتری دارید، با ما در ارتباط باشید.

 

4.3/5 - (6 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا