طرز تهیه سالاد پیاز ترکیه ای 🧅 ” تهیه سالاد پیاز به زبان ترکی استانبولی و فارسی “
برای آموزش طرز تهیه ی مانتی غذای ترکیه ای این مقاله را مطالعه کنید.
سالاد پیاز ترکیه ای
نحوه دست کردن سالاد پیاز لذیذ که هم با کباب آدانا و هم با کباب جور میشه با ما همراه باشید تا طرز تهیه سالاد پیاز را بیاموزید:
مواد لازم برای تهیه سالاد پیاز ترکیه ای
فارسی | ترکی استانبولی |
4 عدد پیاز متوسط یک عدد جعفری 2 قاشق غذاخوری سماق 1 قاشق چایخوری پاپریکا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن نباتی آب نصف لیموترش 1 قاشق چایخوری نمک | 4 adet orta boy soğan Bir tutam maydanoz 2 yemek kaşığı sumak 1 çay kaşığı pul biber 3 yemek kaşığı zeytinyağı ya da sıvı yağ Yarım limon suyu 1 çay kaşığı tuz
|
مرحله اول طرز تهیه سالاد پیاز ترکیه ای
فارسی | ترکی استانبولی |
ابتدا پیازها را از وسط نصف کرده و حلقه حلقه کرده و در ظرف مناسبی بریزید. به اندازه ای آب اضافه می کنیم که روی آن را بپوشاند و با مالش با دست به مدت 5 دقیقه آن را بشویید. سپس آب پیازها را با کمک صافی صاف کنید. اجازه دهید آب به مدت 5 دقیقه تخلیه شود. 👈اگر پیازها را نشویید، آب تلخ خود را رها می کند و طعم دلخواهتان را در سالادتان پیدا نمی کنید. | Öncelikle soğanları ikiye bölüp halka halka doğrayıp uygun bir kase içerisine alalım. Üzerini geçecek kadar su ekleyerek 5 dakika kadar elimizle ovalayarak yıkayalım. Daha sonra soğanlarının suyunu süzgeç yardımıyla süzelim. 5 dakika kadar suyunun süzülmesini bekleyelim. 👉Soğanları yıkamazsanız acı suyunu bırakır ve salatanızda istediğiniz lezzeti bulamazsınız. |
مرحله دوم طرز تهیه سالاد پیاز ترکیه ای
فارسی | ترکی استانبولی |
پیازهای آبکش شده را داخل کاسه خود می بریم. جعفری را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. نصف لیمو را فشار داده و روغن زیتون و سایر ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط کنید. (نمک و فلفل را می توانید به سلیقه خود تنظیم کنید) سالاد ما آماده سرو است. نوش جان. نکته: سماق همان چیزی است که به سالاد پیاز طعم می دهد. هر چه سماق بیشتر باشد، سالاد شما خوشمزه تر خواهد بود. 👌 برای اینکه آب سالادتان بیرون نرود، باید وقتی شروع به خوردن کردید، نمک را دور بریزید. | Suyu süzülen soğanları kabımıza alalım. Maydanozları doğrayıp soğanın üzerine ekleyelim. Yarım limonu sıkalım ve zeytinyağıyla diğer baharatları ekleyelim ve karıştıralım. (Tuzu ve pul biberi damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz) Salatamız servise hazır. Afiyet olsun. Püf noktası : Soğan salatasına lezzetini veren sumaktır. Sumak ne kadar bol olursa salatanız o kadar lezzetli olur. 👌 Salatanızın suyunu bırakmaması için tuzunu yemeye başlayacağınız zaman atmalısınız. |
برای آموزش لهجه زبان ترکی استانبولی بصورت رایگان و کامل با ما همراه باشید.