آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه پاستا ترکیه ای + { دستور تهیه پاستا ترکیه ای به فارسی و ترکی استانبولی }

به دنیای رنگارنگ آشپزی ترکیه خوش آمدید، جایی که پاستا نه تنها یک غذای ساده، بلکه نمادی از ترکیب رنگ‌ها، طعم‌ها است، در این مقاله ما شما را با طرز تهیه پاستا ترکیه ای آشنا می‌کنیم.

از انتخاب مواد اولیه تازه و مرغوب گرفته تا استفاده از تکنیک‌های پخت خاص، هر آنچه نیاز دارید تا پاستا ترکیه‌ای خوشمزه‌ای تهیه کنید، در این مقاله گنجانده شده است.

ما دستورالعمل‌های دقیق و قابل فهمی را به دو زبان فارسی و ترکی استانبولی ارائه می‌دهیم تا اطمینان حاصل کنیم هر کسی می‌تواند از این تجربه آشپزی لذت ببرد.

پس بیایید با هم این سفر طعم‌دار را آغاز کنیم و پاستایی به یادماندنی را درست کنیم.

برای آموزش طرز تهیه ایهلامور ترکیه این مقاله را بخوانید.

طرز تهیه پاستا ترکیه ای

مواد لازم برای تهیه پاستا ترکیه ای 

فارسی

ترکی استانبولی

250 گرم کره در دمای اتاق

سفیده تخم مرغ 1 عدد

یک قاشق چایخوری نشاسته

1 پیمانه پودر قند

آرد سه و نیم پیمانه

بکینگ پودر و وانیل از هر کدام 1 بسته

1 فنجان گردوی درشت آسیاب شده

برای رویه: پودر قند

250 gram oda sıcaklığında tereyağı

1 adet yumurtanın akı

bir  çay bardağı nişasta

1 su bardağı pudraşekeri

Üç buçuk su bardağı un

1’er paket kabartma tozu ve vanilya

1 su bardağı iri çekilmiş ceviz

Üzeri için: Pudraşekeri

طرز تهیه پاستا ترکیه ای 

 

فارسی ترکی استانبولی
کره، سفیده تخم مرغ، نشاسته و پودر قند را در یک کاسه عمیق با دمای اتاق مخلوط کنید.

آرد و بکینگ پودر و وانیل را الک کرده و اضافه کنید.

آنقدر ورز دهید تا خمیری شبیه لاله گوش به دست آید.

از خمیر تکه های درشت به اندازه گردو بردارید و در کف دست باز کنید و یک گردوی درشت خرد شده وسط آن قرار دهید.

به شکل بیضی در آورده و با چنگال کمی فشار دهید.

با بقیه خمیرها هم همین کار را انجام دهید و آنها را در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله بچینید.

در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه بپزید تا کمی صورتی شوند. بعد از خنک شدن روی آن پودر قند بپاشید و سرو کنید.

Oda sıcaklığında tereyağı, yumurta akı, nişasta ve pudraşekerini derin bir kapta karıştırın.

Un, kabartma tozu ve vanilyayı eleyerek ilave edin.

Kulak memesi kıvamında bir hamur elde edene kadar yoğurun.

Hamurdan iri ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve avucunuzun içinde açıp ortasına iri dövülmüş ceviz yerleştirin.

Oval şekil verin ve üzerine çatalla hafif bastırın.

Diğer hamurlara da aynı işlemi uygulayın ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine aralıklarla dizin.

Önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzerleri hafif pembeleşene kadar pişirin. Soğuduktan sonra üzerine pudraşekeri serpin ve servis yapın

 

طرز تهیه پاستا ترکیه ای اگر قصد دارید نوشیدنی های ترکی را امتحان کنید مقاله آموزش طرز تهیه نوشیدنی بوزا ترکیه را مطالعه کنید.

 

سخن پایانی 

این شیرینی‌های پر از گردو با لایه‌ای از شکر پودری، نمونه‌ای بی‌نظیر از دسرهایی هستند که در هر گاز، قصه‌ای از تاریخ و طعم‌های غنی را روایت می‌کنند.

امیدواریم که از این پاستا ترکیه ای خوش طعم لذت ببرید و این مطلب برایتان کارآمد باشد.

 

5/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا