آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه کولاچ ترکیه ای +✔️تهیه به زبان ترکی استانبولی و فارسی

طرز تهیه کولاچ ترکیه ای یک دسر بسیار لذیذ که بسیار آسان تهیه می شود.

برای آموزش طرز تهیه سالاد کلم قرمز ترکیه ای کلیک کنید .

طرز تهیه کولاچ ترکیه ای به زبان ترکی استانبولی و فارسی

یک غذای بسیار ساده اما بسیار خوشمزه است و مردم ترکیه این دسر را اغلب در ماه رمضان درست میکنند چون مقوی و خیلی خوشمزست.

کولاچ به چه معنی است ؟

کولاچ نان دایره ای شکل که بیشتر به عنوان غذای شیرین درست می شود . Slavski kolač، یک نوع صربی از کولاچ، ساخته شده برای جشن اسلاوا کیک کولاچ، شیرینی شیرین چک و اسلواکی متفاوت از موارد فوق

مواد لازم برای تهیه دسر کولاچ ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

5-6 فنجان آرد،

2 لیوان آب گرم،

1 بسته مخمر فوری،

یک قاشق چایخوری شکر،

1 قاشق چایخوری نمک،

روغن برای سرخ کردن.

5-6 su bardağı un,

2 su bardağı ılık su,

1 paket instant maya,

bir  tatlı kaşığı şeker,

1 tatlı kaşığı tuz,

Kızartmak için sıvı yağ.

طرز تهیه دسر کولاچ  به روش ترک ها

طرز تهیه کولاچ ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

آب، شکر و مخمر را در یک کاسه مخلوط کنید،

آرد را کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید

در این فاصله نمک را اضافه کنید

آرد را اضافه کرده و به ورز دادن ادامه دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید (مقدار آرد را با توجه به قوام خمیر تنظیم کنید، ممکن است به دست بچسبد زیرا خمیر غیر چرب است)

خمیر را جمع کنید و روی آن کمی آرد بپاشید و روی آن را با پارچه بپوشانید.

اجازه دهید 30-45 دقیقه استراحت کند (تا زمانی که خمیر دو برابر شود)

تکه های کوچکی از خمیر برداشته و پهن کنید و روی پارچه آردپاشی شده قرار دهید.

به این ترتیب 15-20 دقیقه. تا زمانی که استراحت کنی

با فرو بردن آرام تکه های خمیر، یک سوراخ کوچک در وسط ایجاد کنید.

هر دو طرف را در روغن داغ سرخ کنید،

کولاچ های پخته شده را در یک صافی بردارید.

Bir kapta su, şeker ve mayayı karıştırın,

İçine unu yavaş yavaş ekleyerek  elinizle karıştırın,

Bu arada tuzunu da ekleyin,

Yumuşak ve elastiki bir hamur elde edene kadar un ekleyip yoğurmaya devam edin (un miktarını hamurun kıvamına göre ayarlayın, yağsız bir hamur olduğu için elinize yapışabilir),

Hamuru toplayıp üzerine az miktarda un serpin ve bir bez örtün,

30-45 dk (hamur iki katına çıkana kadar) dinlendirin,

Hamurdan küçük parçalar koparıp yuvarlayın ve un serptiğiniz bir bezin üzerine dizin,

Bu şekilde de 15-20 dk. kadar dinlendirin,

Hamur parçalarını hafifçe batırarak ortasına küçük bir delik açın,

Kızgın yağda her iki tarafını da kızartın,

Pişen kolaçları bir süzgece çıkarın.

برای آموزش دستور تهیه سوپ ترکیه ای ازوگلین کلیک کنید .

3.3/5 - (9 امتیاز)
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا