طرز تهیه خیار شور ترکیه ای + ✔️دستور تهیه خیار شور به فارسی و ترکی استانبولی
تهیه خیار شور یک روش سنتی و محبوب برای نگهداری و مصرف خیار است. این فرآیند شامل خیساندن خیارها در محلول آب و نمک، به همراه افزودنیهایی مانند سیر، شوید، فلفل و سایر ادویهجات است. خیار شور به دلیل طعم ترش و تند و همچنین خاصیت نگهدارنده طبیعیاش، به عنوان یک مخلفات خوشمزه و مقوی در بسیاری از سفرهها مورد استفاده قرار میگیرد. فرآیند تهیه خیار شور نه تنها یک روش عالی برای نگهداری خیار در طولانی مدت است، بلکه به افراد امکان میدهد تا محصولات باغی خود را به شیوهای خلاقانه مصرف کنند.
بریم که تهیه یک خیار شور خوشمزه را باهم یاد بگیریم .
برای آموزش طرز تهیه دسر ساده ترکیه ای کلیک کنید .
طرز تهیه خیار شور ترکیه ای به زبان ترکی استانبولی و فارسی
در این بخش چطور خیار شور به روش ترک ها را درست کنیم قرار دادیم .
موادل ازم برای تهیه خیار شور به روش ترک ها
فارسی | ترکی استانبولی |
خیار شور 4 کیلوگرم من از شیشه های 1 کیلویی استفاده کردم برای هر شیشه 1 قاشق چایخوری شکر 2 قاشق چایخوری نمک درشت در آب نمک یک قاشق چایخوری سیر خرد شده (2-3 حبه) 1 قاشق چایخوری سرکه (مهم نیست) آب جوش به اندازه کافی | · 4 kg turşuluk salatalık · 1 kg’lık kavonozlar kullandim Her bir kavonoz için · 1 tatlı kaşığı toz şeker · 2 tepeleme tatlı kaşığı salamura kalın tuz · bir tatlı kaşığı doğranmış sarimsak (2-3 diş) · 1 küçük çay bardağı sirke (farketmez) · Yeteri kadar kaynar su |
مراحل تهیه خیار شور به روش ترک ها
فارسی | ترکی استانبولی |
اول از همه خیارها را کاملا شسته و انتهای آن را برش داده و آماده می کنیم. سیر را پوست گرفته و خرد می کنیم. خیارها را به صورت عمودی در شیشه ها بچینید. برای یک شیشه، 1 قاشق چایخوری شکر، 2 قاشق چایخوری نمک، 1 لیوان چای کوچک سرکه، 1 قاشق چایخوری سیر خرد شده را اضافه کنید و این کار را در هر شیشه انجام دهید. سپس روی آن ها آب جوش بریزیم و درب آن ها را محکم ببندیم. بیایید آن را وارونه در رومیزی مانند کنسرو بپیچیم و روز بعد آن را در قفسه ها قرار دهیم. به هیچ وجه آب نمی شود، من از این دستور بسیار راضی هستم. 👍 برای کسانی که این کار را انجام می دهند موفق باشید. | Öncelikle salatalıkları iyice yıkayalım uç kısımlarını kesip hazırlayalım. Sarımsakları da soyup doğrayalım. Kavanozlara dik şekilde salatalıkları dizelim. Tek bir kavanoz için 1 tatlı kaşığı şeker 2 tatlı kaşığı tuz 1 küçük çay bardağı sirke 1 tatlı kaşığı doğranmış sarımsak ekleyelim bunu her kavanoza yapalım. Sonra üzerlerine fokur fokur kaynayan suyu döküp kapaklarını sıkıca kapatalım. Konserve gibi sofra bezlerine ters çevirelim saralım ve ertesi gun raflara kaldıralım. Hiç bir şekilde erime falan olmuyor ben bu tariften çok memnunum. 👍 yapacak olanlara kolay gelsin afiyet olsun.
|
نکته : از جمله مهمترين مسائل در بالا بردن كيفيت شور مرغوبيت مواد مصرفی و بدون منفذ بودن شيشه يا ظرف مربوطه است.
سخن پایانی
برای آموزش طرز تهیه لرزان با نشاسته کلیک کنید .