آموزش غذاهای ترکیه ای

طرز تهیه دسر کایزر ترکیه ای + ( دستور تهیه دسر کایزر به فارسی و ترکی استانبولی )

در این مقاله، با طرز تهیه دسر کایزر ترکیه ای به روشی اصیل و سنتی آشنا خواهید شد، گام به گام با ما همراه باشید تا طعمی به یاد ماندنی از دل تاریخ را تجربه کنید.

در دنیای پر رمز و راز دسرها، دسر کایزر ترکیه ای با ظاهری فریبنده و طعمی بی‌نظیر، خودنمایی می‌کند. این دسر با ریشه ای عمیق در تاریخ و فرهنگ ترکیه، نه تنها طعمی به یاد ماندنی را به شما هدیه می‌دهد، بلکه گشتی در دل شیرینی و اصالت را نیز به ارمغان می‌آورد.

کایزر، با ترکیبی جادویی از خمیر ترد، مغز گردو و شربت معطر، تجربه‌ای منحصر به فرد از طعم و مزه را برای شما رقم خواهد زد. این دسر، انتخابی ایده‌آل برای مهمانی ها و مجالس شما است و می‌تواند زینت بخش سفره‌های شما باشد.

برای آموزش طرز تهیه دسر تاوک گوگسو ترکیه ای این مقاله را مطالعه کنید و از تهیه آن لذت ببرید.

طرز تهیه دسر کایزر ترکیه ای

طرز تهیه دسر کایزر ترکیه ای به ترکی استانبولی و فارسی

درست کردن دسر کایزر ترکیه ای خیلی راحته و مثل پنبه شیرینه. حتما به شما توصیه می کنم آن را امتحان کنید.

با ما همراه باشید تا طرز تهیه کایزر ترکیه ای را به زبان فارسی و ترکی استانبولی را یاد بگیرید:

مواد لازم برای تهیه دسر کایزر ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

400 گرم آرد

شکر گرانول 80 گرم

4 عدد زرده تخم مرغ

4 عدد سفیده تخم مرغ

1 بسته شکر وانیلی

300 میلی لیتر شیر

1 پیمانه نمک

2 قاشق غذاخوری کره

برای موارد فوق؛

شکر

در صورت تمایل می توانید با پوره سیب یا پوره آلبالو سرو کنید.

400 gr un

80 gr toz şeker

4 yumurta sarısı

4 yumurta beyazı

1 paket vanilya şekeri

300 ml süt

1 fiske tuz

2 yemek kaşığı teremyağ

Üzeri için;

Pudra şekeri

Elma püresi yada dilerseniz vişne püresi ile servis yapabilirsiniz

مواد لازم برای تهیه دسر کایزر

مرحله 1 طرز تهیه دسر کایزر ترکیه ای بسیار خوشمزه 

 

فارسی

ترکی استانبولی

ابتدا سفیده تخم مرغ ها از زرده جدا می شود.  شیر را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید.  نمک، وانیل، 1 قسمت شکر و آرد را کم کم اضافه کنید.  به خوبی مخلوط کنید.  در ظرفی جداگانه سفیده ها را با باقیمانده شکر کف کرده و با همزن هم بزنید تا سفت شوند.

۱ مقدار سفیده تخم مرغ را به زرده اضافه کنید و بدون استفاده از همزن با ۱ قاشق هم بزنید.  سپس مخلوط را با سفیده تخم مرغ داخل کاسه ریخته و مخلوط می کنیم.  خمیر به صورت پنکیک به دست می آید.

Önce yumurtaların beyazları sarısından ayrılır. Süt, yumurta sarısı üzerine ilave edilir ve el mikseri ile güzelce karıştırılır. Tuz,vanilya, şekerin 1 kısmı ve un azar azar ilave edilir. Güzelce karıştırılır. Ayrı bir kabın içerisinde kalan şekerle yumurta beyazlarını köpürtüp katı haline gelene kadar mikser ile çırpılır..

Yumurta beyazından 1 miktarda yumurta sarılarına ilave edip mikser ķullanmadan 1 kaşık yardımıyla karıştırılır. Sonra karışım yumurta beyazı olan kaba dökülür ve karıştırılır. Krep kıvamında 1 hamur elde edilir.

 مرحله 2 طرز تهیه دسر کایزر ترکیه ای 

فارسی

ترکی استانبولی

کره را در ماهیتابه گرم شده مان ریخته و ذوب می کنیم.  مخلوطی که آماده کرده ایم داخل آن می ریزیم.  حدود 5 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید.  سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 30 دقیقه می پزیم تا صورتی رنگ شود.  15 دقیقه بعد از قرار دادن در فر، دسر به 4 قسمت تقسیم می شود.  به کوره برگردانده می شود.  بعد از بیرون آوردن از فر، بدون اینکه صبر کنیم تا خنک شود، به قطعات کوچک برش داده و در حالی که داغ است، مقدار زیادی پودر قند روی آن می پاشند و آماده سرو است.

نکته: من با آن از مربای توت فرنگی استفاده کردم.  خوشمزه😋

نوشه جان

Isıtılmış tavamıza teremyağı koyulur, eritilir. Hazırlamış olduğumuz karışım içerisine dökülür. Orta derecelik ocakta yaklaşık 5 dakika kadar pişirilir. Sonra önceden ısıtılmış 200°fırında 30 dakika üzeri pembeleşinceye kadar pişiririz. Fırına verdikten 15 dakika sonra tatlı 4 parçaya ayrılır. Yeniden fırına verilir. Fırından aldıktan sonra soğumasını beklemeden küçük küçük parçalara ayrılır ve sıcakken üzerine bol miktarda pudra şekeri serpiştirilir ve servise hazır.

Not: Ben yanında çilek reçeli kullandım. Nefis😋

Afiyet olsun

برای آموزش طرز تهیه پاستا با اسفناج ترکیه ای خوشمزه ، با دستور پختی اصیل و ساده مقاله را مطالعه کنید.

سخن پایانی 

با توجه به بررسی دقیق فرایند تهیه دسر کایزر ترکیه‌ای، نتایج به دست آمده نشان می‌دهد که این دسر با استفاده از مواد اصلی خوشمزه به یک ترکیب خاص و لذیذ تبدیل می‌شود.

این دسر خوشمزه با رعایت مراحل دقیق و استفاده از مواد باکیفیت، طعم و عطر خاصی به دست می‌آید که هیچ کجا جایی به آن نمی‌رسد.

این مقاله، با تمرکز بر جزئیات فنی و مراحل دقیق تهیه این دسر، به عنوان یک راهنمای جامع و کاربردی برای علاقمندان به هنر آشپزی ارائه می‌شود، تا همگان بتوانند لذت این دسر فوق العاده را در خانه خود تجربه کنند.

اگر سوال یا نظری در این مطلب دارید با ما در میان بگذارید. 

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *