آموزش غذاهای ترکیه ای

دسر ترکیه ای کایزر +✔️ دستور تهیه دسر کایزر به فارسی و ترکی استانبولی

دسر ترکیه ای کایزر مانند قند شیرین است ، این دسر خوشمزه و آسان را به زبان ترکی استانبولی و فارسی در این مقاله برای شما قرار دادیم.

برای آموزش طرز تهیه دسر تاوک گوگسو ترکیه ای کلیک کنید .

طرز تهیه دسر ترکیه ای کایزر به ترکی استانبولی و فارسی

درست کردنش خیلی راحته و مثل پنبه شیرینه. حتماً به شما توصیه می کنم آن را امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه کایزر به روش ترکیه ای

فارسی

ترکی استانبولی

400 گرم آرد

شکر گرانول 80 گرم

4 عدد زرده تخم مرغ

4 عدد سفیده تخم مرغ

1 بسته شکر وانیلی

300 میلی لیتر شیر

1 پیمانه نمک

2 قاشق غذاخوری کره

برای موارد فوق؛

شکر پودر شده

در صورت تمایل می توانید با پوره سیب یا پوره آلبالو سرو کنید.

400 gr un

80 gr toz şeker

4 yumurta sarısı

4 yumurta beyazı

1 paket vanilya şekeri

300 ml süt

1 fiske tuz

2 yemek kaşığı teremyağ

Üzeri için;

Pudra şekeri

Elma püresi yada dilerseniz vişne püresi ile servis yapabilirsiniz

طرز تهیه دسر ترکیه ای کایزر به روش ترک ها

تهیه دسر کایزر ترک ها

فارسی

ترکی استانبولی

ابتدا سفیده تخم مرغ ها از زرده جدا می شود.  شیر را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید.  نمک، وانیل، 1 قسمت شکر و آرد را کم کم اضافه کنید.  به خوبی مخلوط شده است.  در ظرفی جداگانه سفیده ها را با باقیمانده شکر کف کرده و با همزن هم بزنید تا سفت شوند.

۱ مقدار سفیده تخم مرغ را به زرده اضافه کنید و بدون استفاده از همزن با ۱ قاشق هم بزنید.  سپس مخلوط را با سفیده تخم مرغ داخل کاسه ریخته و مخلوط می کنیم.  1 خمیر به صورت پنکیک به دست می آید.

Önce yumurtaların beyazları sarısından ayrılır. Süt, yumurta sarısı üzerine ilave edilir ve el mikseri ile güzelce karıştırılır. Tuz,vanilya, şekerin 1 kısmı ve un azar azar ilave edilir. Güzelce karıştırılır. Ayrı bir kabın içerisinde kalan şekerle yumurta beyazlarını köpürtüp katı haline gelene kadar mikser ile çırpılır..

Yumurta beyazından 1 miktarda yumurta sarılarına ilave edip mikser ķullanmadan 1 kaşık yardımıyla karıştırılır. Sonra karışım yumurta beyazı olan kaba dökülür ve karıştırılır. Krep kıvamında 1 hamur elde edilir.

 مرحله دوم تهیه دسر ترکیه ای کایزر به روش ترک ها

فارسی

ترکی استانبولی

کره را در ماهیتابه گرم شده مان ریخته و ذوب می کنیم.  مخلوطی که آماده کرده ایم داخل آن می ریزیم.  حدود 5 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید.  سپس در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 30 دقیقه می پزیم تا صورتی رنگ شود.  15 دقیقه بعد از قرار دادن در فر، دسر به 4 قسمت تقسیم می شود.  به کوره برگردانده می شود.  بعد از بیرون آوردن از فر، بدون اینکه صبر کنیم تا خنک شود، به قطعات کوچک برش داده و در حالی که داغ است، مقدار زیادی پودر قند روی آن می پاشند و آماده سرو است.

 

نکته: من با آن از مربای توت فرنگی استفاده کردم.  خوشمزه😋 اشتهای خوب👌

Isıtılmış tavamıza teremyağı koyulur, eritilir. Hazırlamış olduğumuz karışım içerisine dökülür. Orta derecelik ocakta yaklaşık 5 dakika kadar pişirilir. Sonra önceden ısıtılmış 200°fırında 30 dakika üzeri pembeleşinceye kadar pişiririz. Fırına verdikten 15 dakika sonra tatlı 4 parçaya ayrılır. Yeniden fırına verilir. Fırından aldıktan sonra soğumasını beklemeden küçük küçük parçalara ayrılır ve sıcakken üzerine bol miktarda pudra şekeri serpiştirilir ve servise hazır.

Not: Ben yanında çilek reçeli kullandım. Nefis😋Afiyet olsun👌

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما شیراز

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *