طرز تهیه کاسه میگو با قارچ ترکی 🍤 ( دستور تهیه به فارسی و ترکی استانبولی )
به آشپزخانهای مملو از عطرهای دلانگیز و طعمهای اغواکننده خوش آمدید جایی که هر دستور پختی، فرصتی است برای سفری به دور دنیا، طرز تهیه کاسه میگو با قارچ ترکی ، یک غذای متفاوت و فوقالعاده است که در آن تازگی میگوهای دریایی با طعم غنی قارچها ترکیب شده و شاهکاری از آشپزی مدیترانهای را خلق میکند.
در این راهنما، ما شما را با دستورالعمل دو زبانهای همراهی میکنیم که نه تنها طعمهای بینظیری را به شما معرفی میکند بلکه تجربهای جدید از آشپزی ترکی را نیز به ارمغان میآورد.
برای آموزش طرز تهیه تاپاس قارچ صدفی ترکیه ای این مقاله را مطالعه کنید و با یادگیری آن از طعم دلپذیر آن لذت ببرید.
طرز تهیه میگو با قارچ ترکی به زبان فارسی و ترکی استانبولی
مواد لازم برای تهیه کاسه میگو با قارچ ترکی
فارسی | ترکی استانبولی |
500 گرم میگو پوست کنده 200 گرم قارچ پرورشی 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری کره 1 عدد پیاز 4 حبه سیر 3 عدد گوجه فرنگی 4 عدد فلفل سبز 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه برای روی مواد 1 فنجان پنیر چدار | 500 gram ayıklanmış karides 200 gram kültür mantarı 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı 1 adet kuru soğan 4 diş sarımsak 3 adet domates 4 adet yeşil biber 1 tatlı kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz 1/2 çay kaşığı karabiber Üzeri için 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri |
طرز تهیه کاسه میگو با قارچ ترکی
فارسی | ترکی استانبولی |
پیاز و سیر را ریز خرد کنید. فلفل سبز را که دانه ها را از آن جدا کرده اید، نازک برش دهید. پوست گوجه فرنگی ها را پوست کنده و مکعبی برش دهید. قارچ ها را با یک پارچه مرطوب پاک کنید. پیاز و سیر خرد شده را تفت دهید. فلفل سبز و گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید. در این مرحله قارچ ها را اضافه کنید. در آخر میگوها را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه دهید. با نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار کنید.
مخلوط میگو و قارچ را به کاسه ها تقسیم کنید. پنیر چدار رنده شده روی آن بپاشید. کره را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و روی پنیرها قرار دهید. در فر با دمای 200 درجه بپزید تا پنیرها کاملا آب شوند.
| Soğan ve sarımsağı küp küp doğrayın. Çekirdeklerini çıkarttığınız yeşil biberleri ince ince dilimleyin. Domateslerin de kabuklarını soyun ve küp küp doğrayın. Mantarları nemli bir bezle silerek temizleyin. Doğranmış soğan ve sarımsağı soteleyin. Yeşil biber ve domatesi de ilave ederek sotelemeye devam edin. Mantarları da bu aşamada ekleyin. Son olarak karidesleri de ilave edin ve 2 dakika daha sotelemeye devam edin. Tuz, karabiber ve pul biberle baharatlandırın. Karidesli mantarlı karışımı güveç kaplarına paylaştırın. Rendelenmiş kaşar peynirini serpiştirin. Tereyağını dört eşit parçaya bölüp, peynirlerin üzerine yerleştirin. Peynirler iyice eriyene kadar 200 derecelik fırında pişirin. |
برای آموزش دستور پخت کلم بروکلی ترکیه ای این مقاله را مطالعه کنید.
سخن پایانی
در پایان، طرز تهیه کاسه میگو با قارچ نه تنها یک دستور پخت ساده و لذتبخش برای هر آشپزی است، بلکه فرصتی است برای ایجاد لحظاتی خاص با استفاده از مواد تازه و مغذی.
این دستور پخت نشاندهنده قدرت سادگی در آشپزی است، جایی که هر مادهی خام توانایی برجستهسازی طعمها و ایجاد هارمونی در طعم و مزه را دارد.
امیدواریم از پختن، سرو کردن این غذای خوشمزه لذت ببرید و همیشه به یاد داشته باشید که هر وعده غذایی میتواند فرصتی برای ساختن خاطرهای دلنشین باشد.
اگر سوال یا مشکلی در این مطلب دارید با ما در انتهای مقاله در میان بگذارید.