اسپانسرشیپ خواهر و برادر آلمان
همان طور که میدانید راهها و برنامههای مهاجرتی مختلفی برای اخذ اقامت وجود دارد. بعضی مواقع فرد مقیم در کشور آلمان میخواهد برای بستگان نزدیک خود مانند خواهر و برادر اقامت دریافت کند. خیلی از افراد برای مهاجرت از حضور خواهر یا برادر خود در کشور مقصد استفاده میکنند. امروزه اسپانسرشیپ خواهر و برادر از جمله راههای مهاجرت به آلمان است.
مهاجرت از طریق فامیل نزدیک
برای مهاجرت شیوههای مختلفی وجود دارد که باید با توجه به شرایط هر فرد بررسی گردد. هرکدام از این روشها پیش نیازهایی دارد که باید فراهم باشد تا فرد بتواند به درستی تصمیم بگیرد. درمقاله پیش رو قصد داریم تا برنامه مهاجرتی اسپانسرشیپ خواهر و برادر را خدمت شما همراهان گرامی بررسی کنیم. قطعا برای ایرانیان در کنار هم بودن از اهمیت ویژهای برخوردار است؛ زیرا برخلاف سایر کشورهای توسعه یافته ایرانیان سرشاز محبت و عاطفه هستند. در صورت مهاجرت یک عضو از خانواده و جدا شدن او، همگی سعی دارند دوباره در کنارهم قرار بگیرند.
شرایط اسپانسرشیپ خواهر و برادر
مهاجرت از طریق خویشاوندی میتواند شامل اعضای خانواده درجه یک مانند خواهر، برادر، پدربزرگ و مادربزرگ باشد. برای مهاجرت از طریق اسپانسرشیپ دیگر اعضای خانواده تنها در صورتی میتوانند به شما ملحق شوند که برای رفع یک مشکل حضورشان الزامی باشد. اسپانسر کننده چه اقامت دائم داشته باشد چه موقت تاثیری در اخذ شرایط اسپانسرشیپ خانواده ندارد. برای آنکه امکان اسپانسرشیپ خواهر و برادر امکان پذیر باشد، باید اسپانسرکننده و اسپانسر شونده هردو واجد شرایط باشند.
به عنوان مثال عضوی از خانواده شما به جزء شما در ایران کس دیگری را نداشته باشد و همچنین برای درمان وی به پرداخت هزینههای بالا نیاز باشد شما میتوانید اسپانسر وی شوید.
باید توجه داشته باشید که برای فرد تحت درمان شما باید تمکن مالی خود را ثابت کنید و تمام هزینههای وی را بر عهده بگیرید. مهاجرت خویشاوندی برای پیوستن به فرد مقیم کشور مقصد بسیار آسانتر از فردی است که اقامت دائم دارد و در کشوری غیر از کشور مقیم ساکن میباشد.
هزینه مهاجرت خویشاوندی
در ابتدای امر فرد اسپانسر کننده باید ثابت کند که تمکن مالی پرداخت هزینههای چند نفر دیگر به جزء خودش را دارد. برخلاف آنچه در رسانهها گفته میشود هزینه اسپانسرشیپ در کشورهای توسعه یافته بالاست زیرا دولت میخواهد مطمئن شود که با اضافه شدن چند نفر دیگر به جمعیت کشورش فرد متقاضی از پس هزینههای اجتماعی و درمانی افراد خانوادهاش برمیاید یا هدف صرفا دور زدن قوانین اسپانسرشیپ است. به ویژه در زمینه درمان فرد اسپانسرشونده خیلی از افراد به دنبال دور زدن پرداخت هزینهها هستند. از همین رو قوانین بسیار سختگیرانهای برای اخذ ویزای همراه یا ویزای اتحاد خانواده در آلمان وجود دارد.
شرایط مسکن در مهاجرت خویشاوندی
در خصوص مسکن در رابطه با اسپانسرشیپ خواهر و برادر فرد متقاضی با تهیه یک مسکن کوچک و یا اجاره کردن آن نمیتواند اقامت نزدیکان خود را دریافت کند. فرد میبایستی به دولت ثابت کند فضای کافی برای نگه داری سایر اعضای خانواده خود دارد. برای اثبات این امر باید یک مسکن مستقل و شخصی داشته باشد؛ همچنین اسناد مربوط به آن را ثبت کرده باشد. به عنوان مثال برای یک خانواده که دارای 2 فرد بزرگسال و بدون کودک است خانه باید حداقل دارای آشپزخانه و یک اتاق خواب باشد. این موضوع برای حقوق ماهیانه نیز صدق میکند، متقاضی نمیتواند با حقوقی که برای مخارج خودش کافی است اقدام به اخذ اقامت برای خواهر یا برادرش کند.
حقوق ماهانه مورد نظر برای مهاجرت بستگان نزدیک
اسپانسرشیپ برای اینکه بتواند حامی خواهر یا برادرش باشد باید یکی از شرایط زیر را از لحاظ درآمد ماهانه داشته باشد:
- دریافت حقوق ثابت از محل فعالیت خود
- داشتن حقوق بازنشستگی که بایستی متناسب با تعداد افراد اسپانسر شونده باشد.
- دریافت حقوق مناسب به واسطه بیماری و یا از کارافتادگی، تحت پوشش بیمه بیکاری که هزینههای زندگی را پوشش دهد.
شرایط فرد اسپانسر کننده
- باید بتواند فضای کافی برای زندگی را فراهم کند.
- اسپانسر باید بیمه خدمات درمانی داشته باشد.
- متقاضی باید وسایل معیشتی کافی برای خود و اعضای خانواده داشته باشد.
- حامی باید مدرکی دال بر مهارتهای زبان آلمانی خود قبل از صدور ویزا و/یا شرکت موفقیت آمیز در دورههای زبان را داشته باشد.
مدارک لازم برای سفارت آلمان
مدارک لازم جهت اخذ ویزا عبارتند از:
- پاسپورت معتبر
- پر کردن فرم درخواست ویزای پیوست آلمان
- دو عکس
- شناسنامه و کارت ملی
- بیمه مسافر
- گواهی تمکن مالی( رسید گردش 3 ماه اخیر)
- دعوتنامه
- اثبات کردن داشتن محل اقامت
- داشتن مدرک زبان آلمانی A1
- اثبات وضعیت تاهل
ویزای جوین به خانواده:
https://www.germany-visa.org/family-reunion-visa/