آموزش غذاهای ترکیه ای

کوفته ترش ترکیه: کوفته های کوچک ترش✔️

کوفته ترش ترکیه یکی از محبوب ترین غذاهای ترکی است. کوفته ترکی استانبولی یک غذای لذیذ و آسان است که با ترکیبات متنوعی تهیه و سرو می شود. کوفته های کوچک ترش برای ذائقه های ترش یکی از بهترین نوع کوفته ها است. در این مقاله برای شما دستور پخت این غذا را به صورت مرحله به مرحله آورده ایم. از آنجایی که ایرانیان نیز انواع مختلف کوفته را در سفره عذایی خود دارند این غذا به ذائقه ایرانیان بسیار نزدیک است و اکثر مواقع مورد پسند ایرانی ها واقع می شود. پایه اصلی غذا گوشت و انواع چاشنی های ترش استفاده می شود. همچنین برای آموزش پودینگ سمولینا خامه ای و طرز تهیه دنده ذرت+ طرز تهیه ذرت آجیلی با ما همراه شوید.

کوفته ترش ترکیه

طرز تهیه کوفته ترش ترکیه

در این بخش مواد لازم و زمان پخت کوفته استانبولی را برای شما قرار دادیم.

فارسی

ترکی استانبولی

زمان آماده سازی: 25 دقیقه

زمان پخت: 30 دقیقه

چند نفر: 6 نفر

Hazırlanma Süresi : 25 dakika

 Pişirme Süresi : 30 dakika

 Kaç Kişilik: 6 Kişilik

مواد لازم برای تهیه کوفته ترش ترکیه (Ekşili Akıtmalı Ufak Köfte )

فارسی

ترکی استانبولی

برای کوفته

300 گرم کوفته خام

500 گرم نان شیرینی (بلغور خوب)

1 عدد پیاز متوسط

یک  قاشق غذاخوری پاپریکا

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

برای آبگوشت

گوشت چرخ کرده کم چرب 150 گرم

1 عدد پیاز بزرگ

1 قاشق چایخوری گردوی خرد شده

یک پیمانه هاسپیر

1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه

برای پختن گوشت

400 گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی

نصف فنجان نخود

1 عدد پیاز کوچک

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

نصف قاشق غذاخوری رب چیلی

3 حبه سیر

1 قاشق غذاخوری نعنا خشک

آب 1 لیمو یا سماق

3 قاشق غذاخوری روغن یا کره

300 g çiğ köftelik et

500 g simit (İnce bulgur)

1 orta boy kuru soğan

bir yemek kaşığı pul biber

1 çay kaşığı karabiber

Akıtma içi için

150 g az yağlı kıyma

1 büyük soğan

1 çay bardağı dövülmüş ceviz

bir tutam haspir

1 çay kaşığı tuz

1 çay kaşığı karabiber

Haşlama eti için

400 g yağsız kuşbaşı et

Yarım su bardağı nohut

1 küçük kuru soğan

1 yemek kaşığı domates salçası

Yarım yemek kaşığı biber salçası

3 diş sarımsak

1 yemek kaşığı kuru nane

1 limon suyu veya sumak ekşisi

3 yemek kaşığı sıvı yağ veya tereyağı

دستور پخت کوفته ترش به روش ترک ها (Ekşili Akıtmalı Ufak Köfte )

تهیه کوفته ترش

فارسی

ترکی استانبولی

گوشت گوسفند را در قابلمه بریزید و به آن آب اضافه کنید. زمانی که فوم شروع به جوشیدن کرد آن را بردارید. نخود را که یک شب خیس کرده اید، پیاز خرد شده و نمک را اضافه کنید و با حرارت متوسط ​​به پخت ادامه دهید. رب گوجه فرنگی و شربت سماق را که نزدیک به پخت است اضافه کنید.

برای آبگوشت، گوشت چرخ کرده با چربی متوسط ​​را در تابه ای با اضافه کردن نصف فنجان آب بپزید تا روغن آن آزاد شود. پیاز ریز خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید.

پخت را ادامه دهید تا پیازها رنگ شوند. بعد از سرد شدن، گردو و هاسپیر خرد شده را اضافه کرده و در یخچال قرار دهید تا یخ بزند.

کوفته ها، بلغور ریز، پیاز ریز خرد شده، تکه های فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک کافی را در سینی بریزید.

آب را کم کم اضافه کنید و 15-20 دقیقه ورز دهید تا حالت کشسانی پیدا کند. از کوفته های آماده به اندازه گردو بردارید. کف دست را با نوک انگشت اشاره فرو کنید.

از گوشت چرخ کرده ای که گذاشتید تا یخ بزند تکه هایی بردارید و داخل آن قرار دهید. با کمک نوک انگشتان خیس دهانش را ببندید و آن را گرد کنید.

وقتی گوشت چرخ کرده تمام شد، کوفته های باقیمانده را حلقه حلقه کنید تا کمی بزرگتر از نخود باشد. بدون صبر کردن، تمام کوفته ها را در صافی روی آب در حال جوش قرار دهید. روی آن را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه بخارپز کنید.

سیر ریز خرد شده و کوفته داغ را به گوشت داغ پخته شده اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه دیگر بجوشانید.

روغن داغ، نعناع و 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه را اضافه کنید و بدون انتظار سرو کنید. نوش جان.

Kuşbaşı eti tencereye alıp üzerine su ilave edin. Kaynamaya başladığında köpüğünü alın. Üzerine geceden ıslatılmış nohut, doğranmış kuru soğan ve tuz ilave edip orta ateşte pişirmeye devam edin. Pişmeye yakın salçaları ve sumak ekşisini ekleyin.

Akıtma içi için orta yağlı kıymayı bir tavada yağını bırakıncaya kadar yarım fincan su ilave ederek pişirin. İçine ince kıyılmış soğan, tuz ve karabiberi ekleyin.

Soğanların rengi dönünceye kadar pişirmeye devam edin. Soğuduktan sonra içine dövülmüş ceviz içi ve haspir ekleyip, donması için buzdolabına alın.

Bir tepsi içine köftelik et, simit (İnce bulgur), ince kıyılmış kuru soğan, kırmızı pul biber, karabiber ve yeteri kadar tuzu ilave edin.

Azar azar su ekleyerek sakızlanıncaya kadar 15-20 dakika yoğurun. Hazır hale gelen köftelerden ceviz büyüklüğünde parçalar alın. Avuç içinde işaret parmağının ucu ile içe doğru çukurlaştırın.

Donmaya bıraktığınız kıymadan parçalar koparıp içine yerleştirin. Ağzı ıslatılan parmak uçlarınızın yardımı ile kapatıp, yuvarlak hale getirin.

Kıyma bitince kalan köfteleri nohuttan biraz büyük olacak şekilde yuvarlayın. Bekletmeden bütün köfteleri, kaynayan su üzerindeki süzgece koyun. Ağzını kapatıp 15 dakika boyunca buharda pişirin.

Pişmiş sıcak etin içine ince kıyılmış sarımsak ve sıcak köfteleri ekleyip karıştırın ve 1-2 dakika daha kaynatın.

Üzerine ısıtılmış yağ ve nane ile 1 çay kaşığı karabiber ilave edip bekletmeden servis yapın. Afiyet olsun.

 

4.5/5 - (2 امتیاز)
موسسه گاما

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا