کمک آموزشی زبان انگلیسی

استفاده از filler words (پرکننده های مکث) در اسپیکینگ آیلتس 📚

در این مقاله می خواهیم درباره یکی از نکته های اسپیکینگ آیلتس یعنی استفاده از filler words (کلمه های پرکننده مکث در انگلیسی صحبت کنیم. آشنایی با نحوه صحیح استفاده از این گروه کلمات می تواند به سزایی در band score نهایی اسپیکینگ آیلتس متقاضیان این آزمون داشته باشد. با ما همراه باشید.

ساختار کلی اسپیکینگ آیلتس

اسپیکینگ آیلتس آزمونی مصاحبه ای است که بین 11 الی 14 دقیقه به طول می انجامد و شامل سه بخش اصلی است:

  • در قسمت اول examiner درباره فرد و یکسری موضوعات عام و روزمره مثل خانواده و کار و درس و … از فرد سوالاتی می پرسد.
  • قسمت دوم examiner یه کارت موضوعی در اختیار فرد قرار می گیرد که فرد باید در عرض یک دقیقه برای صحبت کردن درباره آن موضوع آماده شود و بعد در حد دو دقیقه درباره اش صحبت کند.
  • در نهایت examiner درباره موضوع مطرح شده در قسمت دوم سوالات جزئی تر از فرد می پرسد.

منظور از filler words چیست؟

کلمه های پرکننده مکث یا filler words گروهی از کلمات یا عبارات هستند که بدون اینکه معنای خاصی به گفته اصلی اضافه کنند در میانه جملات گنجانده می شوند تا برای فرد اجازه بدهند که فرصتی برای جمع کردن افکار خود داشته باشد یا اینکه موضوعی را به شکل غیرمستقیم و مودبانه تر با شخص دیگر مطرح کند.

از نمونه های کاملا بی مفهوم این پرکننده ها صداهای ahhh و ummm هستند که فرد هنگام تقلا برای گفتن چیزی مدام تکرار می کند.

در جدول زیر می توانید لیستی کاملی از پرکننده مکث را ببینید.

filler words

استفاده از filler words در سایر مکالمه های روزانه چندان مشکل ساز نیست. در حقیقت آن ها جزوی جدایی نپذیر و طبیعی از یک مکالمه عادی هستند. آنچه که باعث اشکال می شود، برهم زدن جریان یک صحبت و تقلا برای صحبت کردن است.

در ادامه این مقاله درباره تاثیر استفاده از این کلمات در اسپیکینگ آیلتس صحبت می کنیم.

نکته های اسپیکینگ آیلتس: استفاده از filler words

در طول مصاحبه اسپیکینگ آیلتس یکی از مواردی که بخش بزرگی از نمره نهایی فرد را تشکیل می دهد fluency یا روان بودن جریان صحبت فرد است. اگر که اگزمینر ببیند که فرد نمی تواند راحت افکار خود را در یک جریان ثابت و بی تقلا عنوان کند، فرد باید انتظار از دست دادن بخش زیادی از نمره خود را هم داشته باشد.

استفاده زیاد از صداهای “آآآآآ” و “اوووووم” در ابتدای یا میانه جملات که نشانگر آن باشد که فرد برای پیدا کردن واژگان یا ساختار گرامری خاصی در تقلا است، به هیچ وجه نشانه خوبی نیست.

به عنوان مثال سعی کنید شکل گفتاری متن زیر را برای خودتان بازسازی کنید. به نظرتان کجای کار دارای مشکل است؟

Q: Do you think it’s better to rent or to buy a place to live in?

A: Ummmm, Ahhh, ummm, I think, well, ummm, I guess, it could be, you know, very uncomfortable to pay, ahhh, rent every month, ….

شنیدن این همه وقفه در میانه اجزای یک کلام می تواند به شدت آزار دهنده و خسته کننده باشد و چیزی که به طور قطع نمره افتضاحی برای اسپیکینگ آیلتس به همراه می آورد.

پرکننده هایی مانند ahh و umm واقعا خطرناک هستند. استفاده از آن ها در حد یکی دو بار مشکلی نیست. حتی انگلیسی زبان ها ممکن است چند باری در عرض گفت و گو به سراغ آن ها بروند ولی استفاده بیش از حد نشان می دهد که چیزی بلد نیستید یا اعتماد به نفس کافی ندارید که به هیچ وجه نشانه خوبی نیست.

ولی آیا این به این معناست که استفاده از filler words کاملا ممنوع است؟

خیر!

استفاده صحیح از آن ها حتی می تواند کمک کننده هم باشد.

نحوه استفاده صحیح از filler words در اسپیکینگ آیلتس

زمانی که نیاز داشته باشید که کمی برای خودتان زمان بخرید تا افکارتان را جمع و جور کنید می توانید از پرکننده های برای راهی به عنوان مکث های بدون مشکل استفاده کنید ولی به گونه ای که جریان یا fluency گفته شده آسیبی وارد نشود.

به مثال زیر دقت کنید:

Q: Do you think it’s better to rent or to buy a place to live in?

A: Well, let me see … this isn’t something I’ve ever considered much before. So, I’m not exactly sure about my stance regarding this topic is. But I guess, if I had to say something right away I would say that being constantly worried about paying rent could be quite stressful. Then having a house that belongs to you could give you peace of mind.

در اینجا فرد از filler words به عنوان راهی برای نشان دادن آشنایی با ساختارهای دستوری خاصی اضافه کرده و علاوه بر آن برای خود زمان خریده تا به جوابی برای سوال بپرسد.

نکته در اینجاست که در آزمون آیلتس جواب شما به هیچ عنوان مهم نیست. حتی اگر چیزی که می گویید از نظر منطقی درست نباشد اشکالی ندارد. فقط باید بتوانید نشان بدهید که می توانید صحبت کنید. پس استفاده هوشمندانه از این گروه کلمات می تواند یک امتیاز مثبت برای شما محسوب بشود.

مقاله های مرتبط

نکته های مهم اسپیکینگ آیلتس: با توجه به این نکته ها امتیاز از دست ندهید!

کیوکارت آیلتس

1/5 - (1 امتیاز)
موسسه گاما

مژده آتش آب پرور

دانشجوی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات انگلیسی و علاقه مند به هر چیزی که مرتبط با دنیای زبان انگلیسی باشد!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا