کمک آموزشی زبان انگلیسی

5 شیوه تقویت انگیزه برای یادگیری زبان انگلیسی ✅

خواستن چیزی با تعهد داشتن به منظور دستیابی به آن کاملا متفاوت است. صرفا خواستن چیزی کلید دستیابی به آن نیست. باید حاضر باشید که ساعت های زیادی را هزینه کنید و از انجام کارهای دیگری که حس بهتری به شما می دهند خودداری کنید تا به چیزی که می خواهید برسید. زمانی که بحث یادگیری زبان انگلیسی یا هر زبان دیگری مطرح می شود، خیلی از افراد با موضوع “انگیزه” دست به گریبان هستند. انگیزه برای یادگیری زبان

بعضی از افراد صرفا به خاطر داشتن دانش و آگاهی و ارتباط گرفتن در دنیای مدرن به دنبال یادگیری زبان هستند ولی افرادی هم هستند که مسیر رسیدن به هدف اصلی شان در زندگی به یاد گرفتن زبان گره خورده است. برای این افراد یاد گرفتن زبان به نحوی مسئله مرگ و زندگی است. با این وجود گاهی می بینند که حتی علارغم اینکه این موضوع باید انگیزه بزرگی برای آن ها ایجاد کند باز هم برای متعهد ماندن دچار مشکل هستند. انگیزه برای یادگیری زبان

در این مقاله می خواهیم راه هایی را به شما پیشنهاد کنیم که ممکن است به شما کمک کنند که انگیزه خود را برای مطالعه زبان به دست آورید.

1

قبول کنید که مطالعه زبان هزینه بر است!

باید این واقعیت تلخ را قبول کنید که برای مطالعه کارآمد زبان گاهی مجبور هستید قید خوشی های دیگر را بزنید. همه ما در مقطع های مختلف از زندگی مان باید اولویت بندی هایی داشته باشیم. اگر در مرحله ای قرار دارید که باید برای رسیدن به ددلاین خاصی به شکل فشرده تر مطالعه کنید، قطعا باید یکسری از کارهایی را که وقت زیادی از شما می گیرند ولی در عوض کمکی به هدف شما نمی کنند کنار بگذارید.

شاید سخت باشد که نتوانید هر روز با دوستانتان بیرون بروید یا در مهمانی ها شرکت کنید یا اینکه وقت کمتری برای فعالیت های مورد علاقه تان داشته باشید. بنابراین به این فکر کنید که با کم کردن از کدام فعالیت ها در این مقطع می توانید زمان بیشتری برای مطالعه زبان داشته باشید.

مواظب باشید که سوخت روحی نشوید!

البته آنچه که در بالا گفتیم به این معنا نیست که باید به طور کل قید همه خوشی های عالم را بزنید و فقط و فقط خود را محکوم به هدف های متعالی کنید. هر انسانی، حتی در شلوغ ترین و سخت ترین شرایط ممکن نیاز به استراحت و بازپروری روحی و جسمی دارد. ممکن است که با اصطلاح burnout در انگلیسی آشنا بشید. این اصطلاح به موقعیتی اشاره می کند که فرد به حدی به خاطر فکر کردن مداوم درباره یک فعالیت و یا انجام آن دچار خستگی ذهنی و روحی شده که دیگر نمی تواند عملکرد خوبی از خود ارائه دهد.

غوطه ور کردن بیش از اندازه خود در فعالیتی بدون هیچ استراحتی می توانید نتیجه معکوس داشته باشد. به خصوص اگر در کنار مطالعه زبان مسئولیت های دیگری مثل شغل تمام وقت یا تحصیل نیز دارید.

بنابراین ضروری است که هر روز به قول انگلیسی زبان ها me time مخصوصی برای خودتان در نظر بگیرید. زمانی که در آن فقط به دنبال استراحت روحی و ذهنی خود هستید. حتی اگر شده یک ساعت تا نیم ساعت. قدم زدن باعث می شود که احساس آرامش کنید؟ خب، لباس بپوشید و از خانه بیرون بزنید. تماشای فیلم یا سریال مورد علاقه تان باعث می شود ریلکس کنید؟ خب اگر موقعش فرا رسیده آن را برای خودتان پلی کنید.

توجه داشته باشید که هم تعهد به کار مهم است و هم تعهد به روح و جسم و ذهن خودتان. به دنبال تعادلی باشید که برای شما کار می کند.

یادگیری زبان را با سرگرمی آمیخته کنید!

مطالعه زبان همیشه نباید فقط با کتاب و دفتر باشد. واضح است که خیلی از مواقع دوری از دنیای کتاب های آموزشی مطلقا غیرممکن است ولی بدین معنا نیست که باید فقط و فقط به آن متکی باشید. سعی کنید که در زندگی روزمره خود بعضی از برنامه های یادگیری زبان را به شکل سرگرمی به برنامه تان تزریق کنید. از گشت و گذار در شبکه های اجتماعی لذت می برید؟ حساب هایی را دنبال کنید که محتوای مورد علاقه تان را به انگلیسی ارائه می دهند. اهل دنیای پادکست ها هستید؟ در مسیر دانشگاه یا محل کارتان قسمتی از پادکستی انگلیسی زبان را پلی کنید. تا می توانید فیلم های انگلیسی زبان ببینید.

فعالیت های این شکلی نیاز به تمرکز فشرده مطالعه را ندارند ولی در عین حال می توانند کمک بزرگی به تقویت مهارت های شما باشند.

البته تعادل هم مهم است. مثلا شبکه های اجتماعی در اینکه می توانند منبع بسیار غنی برای یادگیری زبان باشند ممکن است که به عنوان منبعی برای بر هم زدن تمرکز و وقت هدر دادن نیز عمل کنند. پس هشیار باشید که سرگرمی هایتان به جای کمک کردن به شما وقتتان را از شما نگیرند.

هدف های بلندمدت و کوتاه مدت داشته باشید!

ببینید که از یادگیری زبان چه می خواهید؟ تقویت مکالمه؟ رسیدن به مهارت معقول در تمام مهارت ها؟ تقویت رایتینگ؟ هدف شما هر چه که هست آن را به هدف های کوچک تر تقسیم کنید و روی آن ها متمرکز بمانید.

به عنوان مثال برای تقویت مکالمه شما باید سطح واژگان و دانش گرامر به نسبت خوبی داشته باشید و با توجه به اینکه صحبت کردن به مهارت شنیدن هم گره خورده پس ضروری است که راه هایی برای تقویت لیسنینگ هم در نظر داشت.

پس باید ببینید برای رسیدن به هدف خود باید روی چه هدف های کوچک تری تمرکز کنید. همچنین توجه به نقاط ضعف هم مهم است. چرا که بدین شکل می فهمید که باید تمرکز ویژه شما روی چه مواردی باشد.

در مسیر یادگیری زبان سردرگمی از عوامل مهمی است که باعث از بین بردن انگیزه می شود. با شکستن هدفتان به ریزهدف ها خودتان را از سردرگمی نجات دهید. انگیزه برای یادگیری زبان

خودتان را با بقیه مقایسه نکنید!

ظرفیت ها و توانایی های افراد متفاوت است. طبیعی است که گاهی برای پیشرفت در موارد خاصی احساس کنید که به تقلا افتاده اید و با دیدن اینکه افرادی هستند که به راحتی از پس چیزهایی که برای شما سخت است برمی آیند احساس ناکفایتی به شما دست بدهد. مقایسه کردن خودتان با سایر افراد اشتباه است و فقط شما را از تلاش بیشتر باز می دارد. شما باید با خودتان رقابت کنید و نه افراد دیگری که چیزی درباره پروسه پیشرفتشان نمی دانید.

مقاله های مرتبط

تمرین اسپیکینگ انگلیسی در خانه و به تنهایی

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما

مژده آتش آب پرور

دانشجوی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات انگلیسی و علاقه مند به هر چیزی که مرتبط با دنیای زبان انگلیسی باشد!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا