کمک آموزشی زبان انگلیسی

نکته های تقویت رایتینگ انگلیسی برای سطح مبتدی✍🏽

اگر در سطح های مبتدی زبان انگلیسی هستید، به این معنا نیست که باید قید تقویت هر یک از مهارت های چهارگانه زبان (خواندن، نوشتن، مکالمه و گوش دادن) را بزنید و بچسبید به یاد گرفتن گرامر و حفظ کردن لغت. در حقیقت اگر این کار را بکنید شما هم در آینده تبدیل به هزاران نفر دیگر از زبان آموزان انگلیسی خواهید شد که علی رغم سال ها مطالعه این زبان از استفاده از آن عاجز هستند. هنگام یادگیری هر زبانی، نه فقط انگلیسی، باید پیش بردن هر چهار مهارت را در برنامه خود داشته باشید. نکته های تقویت رایتینگ

در مقاله رو به رو قصد داریم که به شکل خلاصه به بیان یکسری از نکاتی بپردازیم که زبان آموزان سطح مبتدی انگلیسی می توانند برای تقویت رایتینگ انگلیسی به کار ببرند. به خصوص اگر هدف شما از یادگیری این زبان شرکت در آزمون های استاندارد سنجش سطح زبان مانند تافل یا آیلتس است و یا اینکه قصد پذیرش گرفتن از دانشگاه های خارج از کشور را دارید، به هیچ وجه نباید از آن غفلت کنید. نوشتن مهارتی نیست که بتوان با چند ماه پیگیری به سطح کاملا عالی رساند. باید از همان ابتدای کار حواستان به آن باشد.

از اشتباه و کوتاه نوشتن نترسید!

اصلا نگران این نباشید که متن های شما پر از اشتباه است یا اینکه نمی توانید متن های طولانی بنویسید. متناسب با سطح زبانتان شامل دانش واژگان و ساختارهای گرامری که با آن ها آشنا شده اید پیش بروید. حتی اگر کلمه ای را در جای اشتباهی استفاده کنید یا همیشه زمان فعلی درستی به کار نبرید مهم نیست. آنچه که مهم است، استمرار می باشد. با متن ها کوتاه چند جمله که شامل جمله های کوتاه هستند شروع کنید ولی این فعالیت را هر روز انجام بدهید.

مثلا به نمونه نوشته شده در زیر که می تواند نوشته فردی باشد که به تازگی یادگیری انگلیسی را شروع کرده دقت کنید:

I am Reza. I am a student. I am 22. I like English. My favorite food is pizza.

در ابتدای کار نیازی نیست آنچه که می نویسید منطقی یا فاخر باشد. برای اینکه خودتان را متعهد به نوشتن هر روزه کنید می توانید با تهیه یک دفترچه یک دفترخاطرات انگلیسی برای خودتان تهیه کنید و هر وقت زمان پیدا کردید هر چه قدر دلتان خواست یا در توانتان بود در آن بنویسید.

ielts writing 2

به انگلیسی پیامک بازی کنید!

این کار معجزه می کند. حتی خیلی بیشتر از نگه داشتن یک دفتر خاطرات انگلیسی. کافی است که شخصی را که مثل خودتان متعهد به یادگیری زبان انگلیسی است پیدا کنید و با هم پیامک بازی انگلیسی راه بیندازید. پیام دادن عملی چالش برانگیزتر از نوشتن برای خودتان است. چرا که وادارتان می کند به اقتضای موقعیت موردنظر به دنبال یاد گرفتن لغات و ساختارهای جدید باشید و همین کمی شما را جلو می کشاند.

اگر دوستی دارید که سطح زبانش از شما کمی بهتر باشد و مایل باشد به شما کمک کند، ممکن است نتیجه بهتری بگیرید. چون می توانید از نکته هایی که او در پیامک هایش استفاده می کند، درس بگیرید.

از خواندن غافل نشوید!

حقیقت آن است که تا نخوانید نمی توانید خوب نوشتن را یاد بگیرید. در سطح های مبتدی می توانید داستان های خیلی ابتدایی که برای سطح کودکان نوشته شده را در سطح اینترنت پیدا کنید و بخوانید. خواندن جمله بندی و نحوه صحیح استفاده از گروه های ساده کلمات را به شما آموزش می دهد.

نوشته هایتان را مرور کنید!

به شکل مداوم به نوشته های خودتان برگردید و سعی کنید که اشتباه های خودتان را پیدا و اصطلاح کنید. اگر فردی را در دسترس خود داشته باشید که بتواند نوشته هایتان را برایتان اصلاح کند و نکته های نگارشی به شما بگوید که چه بهتر.

مقاله های مرتبط:

چطور رایتینگ رسمی بنویسیم؟

لطفا امتیاز بدید
موسسه گاما شیراز

مژده آتش آب پرور

دانشجوی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات انگلیسی و علاقه مند به هر چیزی که مرتبط با دنیای زبان انگلیسی باشد!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا